Cerita Mesti Baca!! Must Read!!

Thursday, 23 June 2011

DETOX FOOT PATCH (GOLD)


HARGA:
30 pcs = RM 35.00
50 pcs = RM 55.00
100 pcs = RM 90.00

DETOX FOOT PATCH (GOLD)

Fungsi SLIMMING PATCH ialah DETOX + SLIM. Terdapat campuran herba pada detox pad yang berfungsi untuk membuang lemak selain daripada menyahtoksin.

Fungsi FOOT DETOX PATCH pula adalah untuk menyingkirkan toksin yang terkandung dalam badan yang kita kumpul dari sejak kita lahir lagi. Pembuangan toksin dapat menghindar kita dari penyakit2 yang berbahaya... InsyaAllah.

Sebagaimana FOOT DETOX PATCH mampu membuang toksin as well as menurunkan berat badan, PGS ini mampu membantu penurunan berat badan dengan LEBIH efektif dan selamat.

Tak Percaya?

90% jaminan keberkesanan berdasarkan ujian klinikal bagi penggunaan tempoh tertentu. Sekitar 4cm ukurlilit dapat dikurangkan dalam tempoh 50 hari rawatan. Percepatkan proses penurunan berat badan anda dengan gandingan penggunaan FOOT DETOX PATCH.

* Detox foot patch – major detox, minor slimming.

* Slimming patch – major slimming, minor detox.

Bahan utama slimmimg foot patch :
Bamboo vinegar,wood vinegar,chitin & chitosan,toormaline,vitamin c,minus ion powder,black haw,folium sennae,rheum officinate baill,magnolia officinalis ,sodium sulfate,coptis chinensis,dextrin

Cara memakai:
1) Buka pelekat.
2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
4) Minimum: 4 jam, Maksimum: 8 jam

Cadangan penggunaan:
3-4 minggu permulaan pertama untuk nampak kesan ketara. Untuk slimming patch, warna patch selepas guna bukannya hitam/keruh sepertimana detox foot patch. Warnanya ialah oren keperangan. Warna herba antara keduanya dibezakan supaya pengguna tidak keliru. Masa pakai tu, mesti rasa panas kat tapak kaki kesan tindakbalas herba tu.

PESANAN PENAJA:
Alang2 dah pakai patch ni, cubalah amalkan pemakanan yang sihat. Namun, ada juga pengguna yang makan nasi 2X sehari, tetapi dapat result yang diharapkan iaitu penurunan berat badan. Terpulang kepada sistem tubuh maing-masing.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...