Cerita Mesti Baca!! Must Read!!

Friday, 20 January 2012

BERAT TURUN 3KG - 5KG SEMINGGU DENGAN MEIZITANG SLIMMING PILLS
MZT (MEIZITANG NORMAL)
BEST PRICES: RM 110
PASARAN RM120
36 biji untuk 36 hari
MSV (MEIZITANG STRONG VERSION)
SESUAI UNTUK PENGGUNA OBESITI / OVER 60KG
RM 120
36 BIJI / SEBIJI SEHARI

Kapsul herba pelangsing Meizitang dihasilkan dari pelbagai jenis tumbuh-tumbuhan semulajadi yang berfungsi untuk melangsing dan mengekalkan bentuk badan yang ramping. Tumbuh-tumbuhan ini diekstrak mengunakan teknologi moden yang terkini. Berikut adalah teori bagaimana Meizitang berfungsi:

Mengawal aktiviti enzim didalam perut dan usus supaya lemak berlebihan didalam makanan yang diambil tidak diserap kedalam badan. Kesan ini dilihat pada air besar yang berminyak, bererti seseorang boleh mengeluarkan lemak dengan jumlah yang sama seperti yang telah dimakan.

Meningkatkan kadar metabolisma dan nisbah asas metabolisma lemak seseorang, dimana secara tidak lansung meningkat pengunaan tenaga didalam badan. Lemak yang terdapat didalam badan akan tercerai menjadi haba, karbon dioksida dan air. Kapsul herba Meizitang bukan sahaja mengurangkan lemak berlebihan, tetapi sebagai suplemen kepada beberapa jenis asid amino dan zat galian seperti besi, fosforus, kalsium, potassium dan zink. Pada masa yang sama, Meizitang mengaktifkan sel-sel badan untuk membantu keseimbangan mikrosirkulasi tubuh serta meneutralkan elemen-eleman yang bersifat toksik didalam badan. Oleh itu Meizitang memiliki fungsi pelangsingan yang unik, penghapus toksik dan fungsi pengawalan lemak.

Kapsul herba pelangsing Meizitang tidak sesuai bagi golongan:

1. Mempunyai penyakit jantung, darah tinggi dan penyakit stroke.
2. Ketagihan dadah, ubat atau alkohol.
3. Mempunyai masalah thyroid dan hati.
4. Wanita yang mengandung & menyusu
5. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.
6. Mengambil suplemen atau ubat-ubatan yang lain.

ARAHAN

Penggunaan

Satu kapsul untuk satu hari, sebelum atau selepas sarapan berserta 350-500 cc air.

Maklumat Keselamatan

* Hanya satu kapsul untuk setiap hari, jangan sekali-kali mengambil lebih dari dos yang dibenarkan.

* Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen yang lain.

* Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus. (Kekurangan air didalam badan boleh mengurangkan paras glukosa didalam darah yang boleh mengakibatkan pening dan letih)

* Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari). Adalah penting untuk mengekalkan makanan yang seimbang termasuk air kosong dan buah-buahan ketika mengambil Meizitang.

* Jangan meminum minuman beralkohol ketika mengambil Meizitang kerana ia boleh meneutralkan keberkesanan proses pelangsingan.

Cara Penyimpanan

* Simpan di tempat yang sejuk, kering dan gelap.

Tanggungjawab menggunakan produk ini adalah sama seperti supplemen diet yang lain. Sesiapa yang ingin mengambilnya, sila rujuk kepada doktor jika mempunyai sebarang soalan.

Komposisi Meizitang:
  • XianXian Cao
  • Job's tears
  • Artemisia Dracunculus
  • Bamboo Shoot
  • Psyllium Husk
  • Lotus Leaf
  • Vegetation Oil
  • Capsule shell
Apa saja kegunaan tanaman herbal diatas?
XianXian Cao (Tanaman ubat tradisional Cina), sejak zaman dahulu digunakan oleh masyarakat Tiongkok untuk detox racun, dan untuk menghaluskan kulit. Tanaman ini juga berguna untuk mempercepat proses metabolisme tubuh dan melancarkan peredaran darah.

Job's tears adalah tanaman sejenis rumput yang mempunyai biji. Rumput ini sering diambil sebagai penurun panas dalam dan untuk perawatan kulit, kerana dapat membantu mengecilkan pori-pori, melembabkan serta mengurangi kedutan, sehingga setelah mengambil Meizitang, anda tidak perlu takut kulit anda berkedut akibat diet.

Artemisia Dracunculus berfungsi sebagai anti-alergi dan anti-infeksi.

Bamboo Shoot, tunas bambu atau yang sering disebut sebagai rebung, mempunyai kandungan serat yang tinggi, kaya akan nutrisi, dan mempunyai banyak manfaat. Bamboo Shoot dapat membantu menghancurkan timbunan racun yang ada di dalam tubuh yang berasal dari makanan yang kita makan, sehingga sering digunakan oleh masyarakat Cina sebagai detox. Selain itu, Bamboo Shoot juga sering digunakan sebagai obat anti-kanser, obat diet dan bahan dasar berbagai suplemen kecantikan.

Psyllium Husk, yang sering disebut juga dengan "Fiber Giant" karena 86% kandungan alaminya adalah serat, adalah bahan yang ajaib karena serat Psyllium Hush dapat memuai menjadi 40 kali lipat ketika diambil, sehingga menimbulkan rasa kenyang dalam waktu yang panjang, sehingga dapat membantu proses diet dengan menekan rasa lapar yang yang mengambilnya.

Lotus leaf atau daun teratai, adalah bahan dasar dari obat-obatan pelangsing China sejak jaman dahulu kala kerana mengandungi banyak asam seperti nuciferine, citric acid, malic acid, gluconic acid, oxalic acid, dan succinic acid alkaline. Asam Malic Acid tersebut terbukti sangat efektif untuk membakar dan menghancurkan timbunan lemak dalam tubuh.

FAQ:

Q: Adakah Meizitang selamat?
A: Ya, pelangsing Mezitang selamat. Ia diperbuat daripada ramuan daripada tumbuhan dan tiada kesan sampingan.

Q: Adakah Meizitang Halal?
A: Meizitang diperbuat daripada tumbuhan dan ianya Halal. Status Halal telah pun disahkan di Indonesia. Pengilang juga mempunyai Sijil Halal.

Q: Adakah pelangsing Meizitang berkesan?
A: Meizitang sangat baru di Malaysia, tetapi ia telah mendapat nama USA dan Eropah kerana kuasa pelangsingannya yang menakjubkan. Ia juga supplemen pelangsing terlaris di USA.

Q: Apakah yang akan terjadi kepada badan setelah mengambil supplemen ini?
A: Sesetengah pengguna akan berasa kehilangan air, oleh itu anda dinasihatkan untuk mengambil air yang banyak ketika mengambil produk ini. Sesetengahnya tidak berasa apa-apa, sebaliknya selera makan menurun. Walau bagaimanapun, kesan berbeza untuk setiap pengguna. Sila berhenti mengambil supplemen jika terdapat kesan yang mencurigakan.

A: Untuk Meizitang 2011, formula baru telah digunakan sebagai bahan pelangsing. Ia mungkin tidak sama seperti Meizitang 2010.

Q: Adakah saya perlu berdiet dan menjaga pemakanan?
A: Tidak. Anda dinasihatkan makan 3x sehari (termasuk sarapan), perbanyakkan makan buah-buahan dan minum air sekurangnya 10 gelas sehari

TESTIMONI:
I am very happy with it in a month I've lost 5kg and my husband has lost 4kg! It has changed our life! Thank You for making this product available we appreciate it! Judy I have been taking meizitang since november last year, i am really happy with the results.
Kelly

Thanks started useing it lost 5kg in 4 weeks. thanks to yall found out about this now losing the weight . hard trying to be on diet with this i can still eat drink still lose the weight so thanks alot.
joseph

i like it this pills cause i feel like im really loose weigth!!!!! thats good pills luz I very satisfied with your service. I just received my order.At forst I was not sure, there are alot of bogus companys out there. I was very lucky to find you. thanks you . I got my product on time. I will definetly recomend you to other people.
maria
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...