Cerita Mesti Baca!! Must Read!!

Tuesday, 27 March 2012

JAMU RATU MALAYA - MENENTANG 5 MASALAH UTAMA KULIT!!!

Keajaiban Jamu Ratu Malaya


Penemuan terbaru PRODUK AJAIB berkesan seawal 5 HARI!!!!
JAMU RATU MALAYA DAPAT MENENTANG 5 MASALAH UTAMA KULIT!!!

*KULIT GELAP & KUSAM
*JERAGAT DAN PIGMENTASI
*PENUAAN KULIT DAN KEDUTAN
*KULIT BERMINYAK DAN BERJERAWAT
*KESAN KULIT BERLUBANG AKIBAT JERAWAT..


Bio Miracle Action Cream & Serum 
by Jamu Ratu Malaya

HARGA :
RM69.00

Bukan satu silap mata tetapi adalah hakikat.

Bio Miracle Action Jamu Ratu Malaya ini mengandungi Deep Repairing Serum dan Deep Repairing Creamyang diformulasi dari gabungan Sel Tangkai Epal Swiss German dan Ekstrak Bunga Spilanthes Acmella. Ia mempunyai kuasa unik yang berfungsi seperti "Bio-Botox" yang diyakini dapat menyelesaikan masalah wajah seperti penuaan dengan menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan serta merta.
Proteoglycan pula merangsang pembentukan kolagen dan elastin yang dapat memudakan kulit wajah. Produk ajaib ini umpama ubat yang menjadikan kulit lebih sihat. Ia berupaya membantu masalah di bawah dengan izin Allah.

Bio Miracle Action Cream & Serum Membantu mengatasi masalah akibat :-
* Kulit gelap dan kusam.
* Jeragat / Pigmentasi.
* Penuaan kulit dan kedutan.
* Kulit berminyak.
* Kesan berlubang pada kulit akibat jerawat.
* Kesan parut atau luka akibat kemalangan.


Bio Miracle Action Deep Repairing Serum 15GM
~ Dicipta khas untuk mengurangkan minyak, mengurangkan kedutan dan jerawat pada kulit dan sebagai alternatif yang selamat spt pembedahan kosmetik dan ia menunjukkan kesan yang amat jelas dalam mengurangkan kedutan dan garis-garis ekspresi serta kulit kendur di muka serta leher.

~Ia juga merupakan intipati rawatan berpotensi tinggi direka khas utk menyokong penghidratan dan keanjalan selain dapat mengembalikan kelembapan serta menjadikan kulit kelihatan licin, cerah dan putih.

~Juga bertindak merawat kulit kering, berminyak serta berjerawat dan menghilangkan parut.

Gabungan ekstrak: Akar Manis (licorice), Bunga Chamomilla, Centella Asiatica,
Daun Camelia Senensis

Serum istimewa yang menggabungkan akar manis dan beberapa jenis bunga liar serta ekstrak daun Camelia Sinensis merawat masalah kulit dari dalam. Kesannya segera dapat dirasai sesuai dengan fungsi serum mempercepatkan proses pembaharuan sel-sel kulit menjadikan kulit licin, lembut dan halus.

Serum Jamu Ratu Malaya juga mampu berfungsi sebagai pelembap kulit yang baik, merangsang dan mempercepatkan pembentukan kolagen serta mencerahkan kulit.

Bagi yang bermasalah parut jerawat, Bio Miracle Action Deep Repairing Serum membantu merawat parut sekali gus menjadikan kulit tampil menawan serta mengurangkan kedut-kedutan pada permukaan kulit.

Bio Miracle Action Deep Repairing Cream 15GM
~ Dirumus untuk kulit yang berkedut dan berpigmentasi. Sel Tangkai Epal dari Epal Swiss-German yang terancam dikenali sebagai Apple Phytocelltec Mallus Domestica mempunyai fungsi spt Bio-Botox untuk memberi satu penyelesaian unik dalam anti penuaan bagi semua lapisan umur.

Tambahan ektrak Bunga Spilanthes Acmella akan menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan dengan serta-merta. Proteoglycan pula merangsang pembentukan kolagen dan elastin untuk mendorong proses regenerasi kulit serta menjadikan kulit lebih kuat dan sihat.

Gabungan sel tangkai epal Swiss-Jerman dan ekstrak bunga Spilanthe Acmella,
krim pemulih sel-sel kulit wajah bertindak sebagai anti-penuaan untuk semua lapisan umur. Ia turut membantu menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan pada kadar segera.

Kesan pemulihan selepas dua bulan menggunakan produk Bio Miracle Action adalah amat menakjubkan. Bagi kebanyakan testimoni yang mencuba produk ini, masalah seperti pigmentasi, jerawat, kedut dan kulit wajah tidak sekata berjaya diselesaikan.

**Mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan

Effective Results as EARLY as 5 Days.

Bio Miracle Action Cream & Serum by Jamu Ratu Malaya

HARGA :
RM69.00

Antheia Soap For Face
HARGA :
RM22


Sabun muka yang sesuai untuk kulit sensitif, jerawat dan allergi.

Melembut dan mencerahkan kulit.

Diperkaya dengan herba lautan serta ekstrak Royal Jelly.

Bahan-bahan :-
Sorbitol, Sucrose, Glycerin. Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Sodium Myristate, Sodium Palmitate, Sodium Oleate, Deionised Water, Honey, Fragrance, Chamomile Recutita ( Matricaria ) Flower Extract, Stichopus Horrens        ( Sea Cucumber ) Extract, Propylparaben and Methylparaben.
Zinnia Magenta Soap For Face
HARGA :
RM23


Jamu Ratu Malaya Zinnia Magenta Soap for Face ini sesuai untuk kulit berjerawat, berminyak dan membantu menghilangkan noda hitam pada kulit. Sesuai bagi lelaki dan wanita.

Diperkaya dengan herba Maleleuca Alternifolia dan Blueberry.

Menghasilkan kulit yang bersih menawan.

TESTIMONI PENGGUNA PRODUK JAMU RATU MALAYA


ORDER ONLINE HERE:PASTIKAN ANDA BENAR BENAR BERMINAT,
 SEBELUM MENGISI BORANG ORDER
 
STRICTLY FOR SERIUS BUYER ONLY!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...