LIKE OUR FB FAN PAGE FOR MORE OFFER & PROMOTIONS!!!

Cerita Mesti Baca!! Must Read!!

Sunday, 20 May 2012

SET WHITENING PEARL & SNOWLOTUS CREAM + SOAP






RM 35


Pearl , a high quality ingredient, helps to strengthen a flexibility of your skin,high antioxidant, protect its moisture retention, lighten color tone and minimize pores.


SNOWLOTUS:
The Snow Lotus, known in traditional Chinese medicine for its anti-inflammatory, analgesic and antioxidant properties, shows its incredible vitality by producing white flowers despite the intensity of the sun at such high altitudes. Everything from the Snow Lotus, from its stems to the roots, are rich in ingredients. The ingredients from the petals of the Snow Lotus have the highest concentration for anti-aging and whitening properties.


WHITENING PEARL & SNOWLOTUS CREAM:
The cream texture is smooth and soft suitable for pimple, blemish, and freckle. The cream combined with selective ingredients that would mainly provide a whitening formula for skin that gets easily dull and damaged. After using the cream, your face will look whitens, fresh, smooth and soft.


It also works with some darkening area on your body. You may use this product where needed area i.e. some of my friends have tested with their darkening area near their waist and elbow, it works! They are very happy about the result. For healthy face skin, regular use is recommended.
 
Pearl Cream truly beautifies ... Used daily it can :

Reduce Pore Size & Unsightly Shine
The spectrum of vitamins and trace minerals found in pearl regulates skin cell activity making pores appear smaller and diminishing unsightly shine.

Smooth Away Lines & Firm Skin
The Mucopolysaccharides and Natural Moisturizing Factors (NMF's) in pearl help reduce transepidermal water loss, improving your skin's hydration, suppleness and firmness. Promotes skin elasticity by strengthening the skin's supporting fibers, (collagen and elastin) giving you a more youthful appearance. Stimulated cell regeneration can help lighten scars.

Promote Fair, Even-Toned ComplexionSuperoxide dismutase (SOD), the principal antioxidant enzyme in pearl decelerates melanin production, and helps reduce pigmentation, freckles, dark spots and brown blotchy patches. Pearl's natural sunscreens protect skin from damaging ultra-violet rays.

Promote Clear, Blemish-Free Skin
Reinforces and maintains your skin's natural protective barrier, preserving its healthy condition - this naturally reduces and prevents the formation of whiteheads, blackheads, spots and other skin blemishes.

Indications
• For women at the age above 18 years.
• Not apply or contact with eyes.
Direction for use:
After cleansing, apply sparingly to face and neck, morning and night. Suitable for all skin types.

IngredientsPearl, Snowlotus, Vitamin E, Latinal, AHA

Nett.weight: 20g

KHASIAT & KEGUNAAN:
1.Mencerahkan kulit
2.Merawat masalah jerawat,parut jerawat & jeragat.
3.Sesuai utk semua jenis kulit dari sensitif,kering & berminyak
4.Melembutkan kulit
5.Mengurangkan garis2 halus/kedutan diwajah
6.Meratakan tona kulit wajah
7.Mengecilkan pori2 kulit
8.Mengurangkan kerosakan kulit akibat sinar UV
9.Menganjal / menegangkan kulit wajah.
10.Menyerikan kulit wajah yang kusam / tidak bermaya

TESTIMONI:
Tuan Zaharah,Terengganu ~ Sedap pakai krim ni, rase tak berminyak tapi kulit lembap je. jeragat pun dah pudar..

Kamariah, Johor ~ Mula2 pakai kulit saya rasa lembut betul..Dalam 5 hari saya perasan kulit saya dah makin cerah dan berseri walaupun tak pakai make-up.

Fiqa,KL ~ Kwn saya mula pakai cream ni. Dulu saya tengok kulit die memang tak cantik (hehe..minta maaf) dalam masa beberapa bulan saya perasan die dah takde jerawat,putih gebu lak kulit die..jealous lak..Die gitau saya pasal cream ni..saya pun nak cuba jugak la..

Mas, Sabah ~ Mula takut mau cuba..takut mengelupas. Terima kasih kerana yakinkan saya..saya pakai tidak megelupas. Ramai sudah tegur kulit saya sudah cantik.TQVM kak

Mardziah,Putrajaya ~ Saya dah cuba mcm2 produk, yg mahal pun pernah cuba tapi kulit saya tetap kusam tak bermaya terutama bahagian bwh mata sentiasa gelap mcm org tak sihat sbb kerja dalam bilik hawa dingin. Alhamdulillah kak, saya pakai set pearl  ni kulit saya dah mcm org sihat, dah tak kusam mcm dulu. Kwn2 office pun tegur "Eh,apa yg ko pakai, berseri la sekarang.." suke sgt! Tq kak..

NEW TESTIMONIALS!!

Shida,Kelantan ~ Saya dah jadi pengguna setia cream ni. Saya rasa sesuai dgn kulit saya. Semua orang kata kulit saya semakin cantik dan nampak berseri-seri sejak pakai cream ni. Walaupun pakai make-up seharian pun muka dah xde berminyak sangat,duduk kat office yang berhawa dingin pula kulit tak rasa kering..Ni order saya untuk kawan-kawan saya yang nak mencuba juga..3 set yer kak..

Vimala,KL ~ I really like it. I had pimple scars n after using it for 2 weeks, i can see the scars are lightened. Even friends are noticing the difference. Thanks to u for that. So im buying more for stock, im getting married in Sept hopefully that all scars are gone by that.
 
 
PASTIKAN ANDA BENAR BENAR BERMINAT, SEBELUM MENGISI BORANG ORDER
STRICTLY FOR SERIUS BUYER ONLY!!
PLEASE VISIT OUR SHOPPING CART TO BUY OUR PRODUCT ONLINE!!!
BUY ONLINE HERE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...